Wie zijn wij

Finect Financials is uw expert als het gaat om uw financiële zaken. Sinds 2015 begeleiden/bieden/ adviseren wij onze relaties/klanten op een persoonlijke manier bij het geven van advies en ondersteuning op het gebied van hypotheken, verzekeringen, toekomstvoorzieningen (zoals pensioenen en arbeidsongeschiktheid) en financiële planning. 

Ons adviesbureau/kantoor onderscheidt zich door kwaliteit, duidelijkheid, integriteit, complete service en ons streven naar een duurzame/om een langdurige relatie met onze klanten aan te gaan. Ons bureau heeft ruim 22 jaar kennis en ervaring in de financiële sector en wij hebben ervaring opgedaan bij diverse grootbanken, verzekeraars en vermogensbeheerders. Ons bureau is volledig gecertificeerd en d.m.v. permanente educatie volledig op de hoogte van de actuele wijzigingen. We vergelijken meerdere geld/hypotheekverstrekkers en verzekeraars zodat ons advies aansluit bij uw persoonlijke situatie. Wij zijn volledig onafhankelijk, denken graag met u mee en zorgen graag voor gemak en financiële rust. We hechten veel waarde aan onze deskundigheid, integriteit en transparante manier van werken.

Bent u op zoek naar een betrouwbare, persoonlijke partner en financiële begeleiding bij uw nieuwe plannen dan helpen wij u graag verder. Neem vrijblijvend contact op en maak desgewenst een afspraak. Het eerste gesprek is gratis en kan op kantoor, bij je thuis, op locatie of online plaatsvinden.