Wanneer ben je goed verzekerd tegen schade en/of risico’s? Het uitzoeken van de juiste verzekering en je verdiepen in premies en polisvoorwaarden is vaak een drukke aangelegenheid. We hebben nu eenmaal in ons leven continu met veranderingen te maken waardoor het jaarlijks checken of het huidige verzekeringspakket nog aansluit bij uw persoonlijke situatie vaak noodzakelijk is.

Of het nu gaat om uw auto, boot, huis, vakantie of aansprakelijkheid. Wij adviseren en vergelijken verschillende verzekeraars die het beste aansluit bij uw wensen en doelstellingen. Hierbij kijken we niet alleen naar een lagere premie maar vergelijken we ook op kwaliteit op het gebied van klanttevredenheid en polisvoorwaarden. Wij helpen u dan ook graag met uw particulieren verzekeringen om deze overzichtelijk te maken en te voorkomen dat u niet dubbel verzekerd bent.

Waarom uw verzekeringen via Finect?

  • Al uw verzekeringen overzichtelijk in beeld
  • Al uw verzekeringen snel en eenvoudig afsluiten
  • Op elkaar afgestemde dekkingen bij één of verschillende verzekeraars in combinatie met pakketkorting
  • Wij zijn onafhankelijke adviseurs en niet gebonden aan één maatschappij. Wij adviseren wat u écht nodig heeft en zoeken voor u de beste maatschappij erbij. 

Meer weten over verzekeringen? Neem vrijblijvend contact met ons op.